tirsdag den 20. oktober 2015

Honningkage-bagedag med gys på ♥


Mums mums og mere mums, de her honningkager smager så godt  ♥ 

Vi elsker honningkager herhjemme, og da jeg faldt over en opskrift hvor man ikke behøves at lave dejen en måned før, ja så skulle den da prøves . Så Anna gik atter igang med at bage, og vi må sige den opskrift er mega god, den kan vi klart anbefale ♥

Opskriften har jeg fundet på BeeLiving`s facebookside  ♥

BeeLiving er en fantastisk hjemmeside, med alt fra en verden med bier, klaret et besøg værd.
På deres hjemmeside finder i også mange andre lækre opskrifter  ♥




HONNINGHJERTER...MUMS
Ingredienser: 
450 gram Dansk Honning 
450 gram Hvedemel 

1 tsk. Nelliker, stødt 

1 tsk. Kardemomme, stødt  
2 tsk. Kanel, stødt 
2 tsk. Hjortetaksalt  
2 Æggeblommer  
10 gram Gær  
2 tsk. Potaske  
1 tsk. Vand 


Pynt: 
200 gram Kogechokolade 


Opskrift
Smelt honningen i en gryde. Bland mel med krydderier og hjortetaksalt. Rør det i honningen. Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand. Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur. Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter. Bag dem ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. Pensel hjerterne med smeltet chokolade. Tip: honninghjerterne kan deles og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade. Opbevares i en tætsluttende dåse.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar